Online

Cidercraft Magazine – axat mai mult pe cidrul nord american, are si o varianta trimestriala tiparita ce ajunge la 100.000 de cititori. Review-uri, retete, evenimente si foarte multe alte informatii interesante legate de cidru. (EN)

National Association of Cider Makers (NACM) – Asociatiatia producatorilor de cidru din UK. Reprezinta atat producatori mari cat si pe cei mici. (EN)

Discutii despre cidru pe forum fabrica-de-bere.ro (RO)

Real Cider UK (EN)

CAMRA  – Este o organizatie independenta din UK, formata din aproape 185.000 de membrii voluntari ce militeaza pentru drepturile consumatorilor (EN)

Ciderworkshop.com (EN)

Howtomakecider.com (EN)

UK Cider – Wiki (EN)

Unites States Association of Cider Makers – Asociatia producatorilor de cidru din SUA (EN)

Cidermonics – Un blog cu sfaturile unui mic (underdog) producator  de cidru. (EN)

Cider Auction – este o platforma din SUA ce pune in contact cultivatorii de mere cu producatorii de cidru.  Din merele primite de la producatori, se face suc congelat, nefermentat. Eșantioanele prelevate de la fiecare lot de suc sunt analizate înainte de licitație, care să permită producatorilor de cidru să aleagă sucul potrivit (taninuri, acizi, brix) pentru cidru lor. (EN)

Theciderlink.com.au – este o platforma pentru producatorii de cidru din Australia. (EN)

AICV – L’Association des Industries des Cidres et Vins de fruits de l’U.E.  –  Asociaţiei Produ­că­torilor de Cidru şi Vin din Fructe din Europa (EN)